Profile

Author:mutiarashop@rina
Selamat Datang...
terimah kasih saya ucapkan kepada pelawat blog. di sini kami menawarkan kepada anda harga yg sangat murah dan anda tidak rugi jika hanya sekadar untuk mencuci mata. kepada peniaga online atau offline di alu2kan untuk memborong di sini. pembelian minima sila rujuk pada kategori produk untuk harga borong.
barang yang di import akan memakan masa selama dua minggu untuk sampai atau kurang dari 2 minggu. barangan tempatan atau yang ada stok di mutiara enterprise pula bergantung dgn khidmat pos yg di guna (pos laju/biasa). sila sms untuk saya untuk sebarang pertanyaan.(014-8556469rina) untuk melihat produk sila klik categori dan juga link. saya harap anda berpuas hati dgn perkhidmatan kami dan selamat bershoping....


Categori


Calendar

07 | 2016/08 | 09
Su Mo Tu We Th Fr Sa
- 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 - - -

Latest Entries


Latest Comments


Latest Trackbacks


Mail Form

name:
mail address:
subject:
body:


Monthly Archive


Blog Friend List


SELAMAT DATANG

WELCOME...     
Picture 457

Hai!!! salam buat semua....
raya da nak dekat kan.. emm... mesti sdg fikir2 nak jual, nak bisnes apa pula bulan puasa ni kan??? jangan pening2 jom tengok dekat sini macam2 yang kita boleh jual bulan puasa ni. sekarang pun orang da sibuk merancang untuk raya jadi kita pun sibuk rancang nak dapat untung kan... hehehe...

ok mari kita tgk dekat dalam apa yang boleh kita dapat tak pun sekadar jalan2 cuci mata... hehehe... mana ada jalan ekk duduk je diam2 kat situ mata tu je yg kena tgk betul2 kan...

saya harap sudi lah anda jenguk2 semua kategori yang ada tu ya, luang la masa kejab cuci mata tak perlu bayar pun... nak tanya apa pun boleh percuma je... kita boleh runding punya...



Dah tengok?? kan saya dah kata tak perlu bayar, tu la.. lain kali datang la lg ek... terima kasih la saya ucapkan atas masa yang anda spend tu ya.. harap jangan la lupakan blog ni... ingat je nak bisnes, nak cari harga murah cari lah blog ni semuanya boleh runding punya... tiada hal... semunya ok bahhehehe....

Picture 304
k ada masa ada senang jangan lupa datang lagi ya...
terima kasih banyak2 terutama pelanggan2 mutiara enterprise yang setia dan saya hormati sekalian. wasallam...


byebye...
Picture 437

Buah hati,
   pembakar semangat,
            harapanku..........

Putri Natasyah & Putra Affandy
Imej0105.jpg

Putri Mellysa & Putra Affandy
Imej0070.jpg

diorang la yang buat aku penat, buat aku pening, buat aku marah, dan dorang juga la yang buat aku risau dan gembira....
Imej0097.jpg

Hubungi:
Mutiara Enterprise
mail: rina.mutiara@ymail.com
sms: 014-8556469
mutiarashoponline.blog124.fc2.com



 | HOME |  Next page»»