Profile

mutiarashop@rina

Author:mutiarashop@rina
Selamat Datang...
terimah kasih saya ucapkan kepada pelawat blog. di sini kami menawarkan kepada anda harga yg sangat murah dan anda tidak rugi jika hanya sekadar untuk mencuci mata. kepada peniaga online atau offline di alu2kan untuk memborong di sini. pembelian minima sila rujuk pada kategori produk untuk harga borong.
barang yang di import akan memakan masa selama dua minggu untuk sampai atau kurang dari 2 minggu. barangan tempatan atau yang ada stok di mutiara enterprise pula bergantung dgn khidmat pos yg di guna (pos laju/biasa). sila sms untuk saya untuk sebarang pertanyaan.(014-8556469rina) untuk melihat produk sila klik categori dan juga link. saya harap anda berpuas hati dgn perkhidmatan kami dan selamat bershoping....


Categori


Calendar

02 | 2009/03 | 04
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 - - - -

Latest Entries


Latest Comments


Latest Trackbacks


Mail Form

name:
mail address:
subject:
body:


Monthly Archive


Blog Friend List


Batik berkualiti, rekaan yang cantik, pasti memuaskan hati. untuk batik hanya di jual secara borong iaitu pembelian minima sebanyak 12helai.
*sedozen/12helai
*sekodi/20helai


sarung batik borneo rm25/sehelai
rm18/sedozen
rm16/sekodi

warna campur

BS-B.jpg
kod: BS-B

BS-C.jpg
kod: BS-C

BS-F.jpg
kod: BS-F

BS-G.jpg
kod: BS-G

BS-H.jpg
kod: BS-H

BS-D.jpg
kod: BS-D



Batik sarawak exclusive

orang ulu polyester full rm98
kod: A RM88/4mtr

orang ulu silky polyester full rm140
kod: B RM96/4mtr

orang ulu silky satin kaki rm150
kod: C RM102/4mtr

borneo silky satin full rm98
kod: D RM140/4mtr

sutera full rm450
kod: E RM450/4mtr


borneo batik ela 2mtr/4mtr
rm28/semeter
rm20/12mtr
warna boleh campur



BPS-A1.png
kod: BPS-A1

BPS-B1.png
kod: BPS-B1

BPS-C1.png
kod: BPS-C1

BPS-D1.png
kod: BPS- D1

BPS-E1.png
kod:BPS-E1

BPS-F1.png
kod: BPS-F1

BPS-G1.png
kod:BPS-G1

BPS-H1.png
kod:BPS-H1



batik sarawak exclusive rm120
kain: jacquard silk


kod: bps-pj
BPS-PH.png

kod: bps-ph
BPS-PJ-1.png



Batik sarawak special
kain: soft cotton
RM 35/sehelai
Rm29/sedozen



BL-A1.png
kod: BL-A1

BL-A2.png
kod: BL-A2

BL-A3.png
Kod: BL-A3

BL-A4.png
kod: BL-A4



sutera batik dari kota tgi kltn.


Batik Ginseng
rm350 sahaja! rendah dari pasaran!!
beli lebih harga bole kurang, boleh bayar 2x dan ini adalah sebahagian gambar sebagai promosi anda boleh order dan bg tahu warna yg anda nak. ok untuk harga borong sila sms saya.



batik ginseng 1
kod: 01

batik ginseng 2
kod: 02

batik ginseng 3
kod:03

batik ginseng4
kod:04



Batik sutera siffon
rm380 sahaja.
harga borong sila sms.


batik siffon 1
kod:01

batik siffon 2
kod:02

batik siffon3
kod:03

batik siffon 4
kod:04







handbags

Branded handbags. RM200-300 high quality, butik standerd.
beli borong minima 12pcs/1dozen dgn harga cuma Rm178.



jom borong!!!
Beg berjenama standerd butik dan berkualiti tinggi.

Rm2,130/12handbags
Rm1,170/6handbags



Baru !

LV HANDBAGS

2052.jpg
LV01
2051.jpg
LV02
2050.jpg
LV03
2049.jpg
LV04
2053.jpg
LV05
2063.jpg
LV06
2055.jpg
LV07
2065.jpg
LV08
2064.jpg
LV09
206.jpg
LV10
2056.jpg
LV11
2057.jpg
LV12
2059.jpg
LV13
2058.jpg
LV14
2073.jpg
LV15

2074.jpg
LV16
2077.jpg
LV17
2079.jpg
LV18
2080.jpg
LV19
2082.jpg
LV20
2066.jpg
LV21
2068.jpg
LV22
2070.jpg
LV23
2071.jpg
LV24
2208.jpg
LV25
2207.jpg
LV26
2088.jpg
LV27
2087.jpg
LV28
2086.jpg
LV29
2083.jpg
LV30
2209.jpg
LV31
2210.jpg
LV32



D&G HANDBAGS

DG2145.jpg
D&G01
DG2139.jpg
D&G02
DG2141.jpg
D&G03
DG2144.jpg
D&G04
DG2151.jpg
D&G05
DG2153.jpg
D&G06
DG2150.jpg
D&G07
DG2149.jpg
D&G08
DG2147.jpg
D&G09
DG2154.jpg
D&G10
DG2155.jpg
D&G11
DG2162.jpg
D&G12
DG2163.jpg
D&G13



CHANEL HANDBAGS

20094433615-3741.jpg
C01
20094433627-5011.jpg
C02
20094433610-9108.jpg
C03
2009443362-8275.jpg
C04

200941611110-2633.jpg
C05
200941611111-6025.jpg
C06
200941611117-4462.jpg
C07
20094433712-7988.jpg
C08
2009443377-1889.jpg
C09
20094433655-4773.jpg
C10
2009416111025-6160.jpg
C11

2009416111029-9439.jpg
C12

2009416111038-4749.jpg
C13

2009416111042-7461.jpg
C14

2009416111045-2117.jpg
C15

2009416111048-4645.jpg
C16

2009416111052-7363.jpg
C17

2009416111056-2772.jpg
C18

2009416111057-7285.jpg
C19

1655.jpg
C20

1654.jpg
C21

1650.jpg
C22

1660.jpg
C23


CRISTIAN AUDIGER HANDBAGS


1741.jpg
CA01

1742.jpg
CA02

1740.jpg
CA03

1743.jpg
CA04

1744.jpg
CA05

1745.jpg
CA06


COACH HANDBAGS

20095514396-6166.jpg
CO01
20095514397-7393.jpg
CO02
200955143911-4450.jpg
CO03 
200955143913-4069.jpg
Co04
200955143914-8661.jpg
CO05
200955143915-9353.jpg
CO06
20095514398-1864.jpg
CO07
200955143910-4932.jpg
CO08
2009423103549-7740.jpg
CO09
2009423103545-1684.jpg
CO10
2009423103547-6942.jpg
CO11
2009423103554-1559.jpg
CO12
2009423103556-5161.jpg
CO13



FENDI HANDBAGS

2130.jpg
F01


2129.jpg
F02

2137.jpg
F03

2138.jpg
F04

2151.jpg
F05

2153.jpg
F06

2154.jpg
F07

2156.jpg
F08

SELAMAT DATANG

WELCOME...     
Picture 457

Hai!!! salam buat semua....
raya da nak dekat kan.. emm... mesti sdg fikir2 nak jual, nak bisnes apa pula bulan puasa ni kan??? jangan pening2 jom tengok dekat sini macam2 yang kita boleh jual bulan puasa ni. sekarang pun orang da sibuk merancang untuk raya jadi kita pun sibuk rancang nak dapat untung kan... hehehe...

ok mari kita tgk dekat dalam apa yang boleh kita dapat tak pun sekadar jalan2 cuci mata... hehehe... mana ada jalan ekk duduk je diam2 kat situ mata tu je yg kena tgk betul2 kan...

saya harap sudi lah anda jenguk2 semua kategori yang ada tu ya, luang la masa kejab cuci mata tak perlu bayar pun... nak tanya apa pun boleh percuma je... kita boleh runding punya...



Dah tengok?? kan saya dah kata tak perlu bayar, tu la.. lain kali datang la lg ek... terima kasih la saya ucapkan atas masa yang anda spend tu ya.. harap jangan la lupakan blog ni... ingat je nak bisnes, nak cari harga murah cari lah blog ni semuanya boleh runding punya... tiada hal... semunya ok bahhehehe....

Picture 304
k ada masa ada senang jangan lupa datang lagi ya...
terima kasih banyak2 terutama pelanggan2 mutiara enterprise yang setia dan saya hormati sekalian. wasallam...


byebye...
Picture 437

Buah hati,
   pembakar semangat,
            harapanku..........

Putri Natasyah & Putra Affandy
Imej0105.jpg

Putri Mellysa & Putra Affandy
Imej0070.jpg

diorang la yang buat aku penat, buat aku pening, buat aku marah, dan dorang juga la yang buat aku risau dan gembira....
Imej0097.jpg

Hubungi:
Mutiara Enterprise
mail: rina.mutiara@ymail.com
sms: 014-8556469
mutiarashoponline.blog124.fc2.com



 | HOME |